El món del disseny uneix forces amb el Miraestels i Pilma per a ajudar a Proactiva Open Arms

El passat 12 de juliol es presentà l’exposició Miraestels al rescat donant el pistoletazo de sortida a la subasta solidària de les peces, amb les intervencions de Claret Serrahima, Lyona, Cristina Daura, Maria Corte, Júlia Solans i José Luis Merino sobre l’escultura de Robert Llimós

Els beneficis de la qual es destinaran a Proactiva Open Arms i es poden visitar a la botiga Pilma Diagonal durant el mes de juliol.

L’acte, presentat per l’actriu catalana Núria Prims, va comptar amb prop de 50 assistents del món del disseny i la cultura barcelonines.

Barcelona, juliol de 2018 – escelebra la presentació de Miraestels al rescat, una exposició i subhasta solidària que es podrà visitar a la botiga durant el mes de juliol.
Sis artistes gràfics han sigut els encarregats de reinterpretar la figura del Miraestels de l’escultor Robert Llimós amb l’objectiu de subhastar les 6 peces i donar tot el recaptat a Proactiva Open Arms.

A l’acte de presentació es van donar cita moltes cares conegudes del món del disseny i la cultura catalanes, que es van apropar a Pilma per mostrar el seu suport a la iniciativa. La presentació va comptar amb una conductora molt especial, la Núria Prims, millor actriu protagonista a la darrera edició dels Premis Gaudí pel seu paper a Incerta Glòria.

Els ambaixadors implicats en l’acció van tenir l’oportunitat de compartir amb els assistents la seva experiència al llarg de tota la fase prèvia a la presentació, des de la conceptualització de l’homenatge al Miraestels fins a tot el procés creatiu. Alguns dels artistes, han destacat el repte que ha suposat per a ells treballar en 3 dimensions, i és que la majoria d’ells provenen del món del disseny gràfic i la il·lustració. D’altres inclús, acostumats a treballar en formats digitals, s’han posat a prova en tornar al món analògic.

Robert Llimós va aportar la seva visió sobre el Miraestels mentre que Pilma va compartir amb els assistents la seva implicació com a promotor i amfitrió de l’esdeveniment. Per últim, Proactiva Open Arms va compartir amb els assistents el treball que realitzen des de l’ONG.

Share this post